Jarkko Tamminen

Jarkko aloitti imitaatioharrastuksensa jo 6-vuotiaana esikoulussa. Kouluvuosiensa aikana hän sai ohjausta imitaattorin uralle niin imitaattori Joonas Myllyveräjältä kuin näyttelijä Jukka Puotilaltakin.

Kirjoitettuaan ylioppilaaksi Kallion lukiosta Jarkko alkoi aktiivisesti kehittää omaa imitaatioesitystään, ja jo paria vuotta myöhemmin – vuonna 1996 – Jarkko voitti Radio Cityn järjestämät Imitaation SM-kisat. Suurelle yleisölle Jarkko ja hänen hahmonsa tulivat tutuiksi 2000-luvun alkupuolella Joonas Hytönen Showssa.

Jarkon uralle mahtuu jo yli 1500 juonto- ja imitaatioesitystä sekä lukuisia mainosspiikkejä ja piirroselokuvien dubbauksia. Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi valmistumisen jälkeen Jarkko on nähty muun muassa Helsingin Kaupungin teatterin Spring Awakening – musikaalin pääroolissa sekä sivurooleissa Vares- ja Kaappari-elokuvissa.

Musiikki vei miehen mennessään jo Teatterikorkeakoulun aikana, ja sittemmin lauluopinnot ovat jatkuneet Kööpenhaminan Complete Vocal Institutessa, erityisesti lauluimitaatioon keskittyen.

Stars Show on Jarkon pitkäaikainen unelma yhdistää imitaatio, tanssi ja musiikki – ja luoda revyymäinen esitys, joka naurattaa, ihastuttaa, hämmästyttää ja tempaa mukaansa! Tervetuloa mukaan olemaan osa jotain ihan uutta!

Miten Stars Show syntyi?

"Mahtavaa päästä toteuttamaan 15 vuotta päässä pyörinyt unelma!"

Jarkko Tamminen

Katso Jarkon omat sivut!

"Yllätyksiä on luvassa niin yleisölle kuin tekijöillekin!"

Laura Voutilainen